Esküvői szolgáltatások

Az esküvőtök az egyik legcsodálatosabb nap lesz életetekben, én pedig szeretnék ebben a csodában veletek együtt részt venni, hogy közösen valóra váltsuk álmaitokat.

wedding-arch

Helyszín

Az esküvő létszáma és témája alapján lehet szó kastélyról, étteremről, rendezvényházról, csárdáról, virágos mezőről, vagy bármiről, amit megálmodtatok.
balloons

Dekoráció

A dekoráció a látványvilággal megteremti az esküvő hangulatát. Számtalan lehetőség közül választhattok. Virág, textilanyagok, léggömb, fénytechnika, a sor végtelen.
wedding-cake

Torta

A torta egy dekorációs remekmű az esküvőn. Csak a képzelet szabhat határt milyen lesz az íz és forma világa.
music

Zenekar/dj

A zene egy lagzi elengedhetetlen része. Megteremti a hangulatot, táncra penderíti a vendégsereget.
photo-camera

Fotó & videó

A képek és videók minősége rendkívül fontos, hiszen évek múlva is ezeket fogjátok nézegetni gyermekeitekkel, unokáitokkal, és átélni újra a csodát. A fotók mellett ezért ma már a videók készítése is szinte elengedhetetlen.
wedding-dress

Menyasszonyi ruha

Minden kislány elképzelte már magát menyasszonyi ruhában. Most eljött a pillanat, amikor ezt valóra válthatod. Valószínű, hogy már van elképzelésed róla, milyen ruhát szeretnél viselni a nagy napon. Ha mégsem, ne aggódj, bízd magad szakértőre. Ő tudni fogja, milyen ruha illik hozzád. A végső döntés természetesen mindig a tiéd.
ceremonia-mester

Ceremóniamester vagy vőfély

Sokan nem tudják mi a különbség a kettő között. A vőfély népviseletben dolgozik, és hagyományőrző játékokkal teremti meg a jó hangulatot. A ceremóniamester pedig modernebb eszközökkel irányítja az esküvő menetét. Szerepük fontos, hiszen ők gondoskodnak a fergeteges jókedvről.
hammer

Esküvői autó

Az autó épp úgy fontos eleme az esküvőnek, mint a ruha, vagy a dekoráció. A megjelenésen túl a kényelmeteket is szolgálja, hiszen eljuthattok vele az esküvőre és a lagzira.
fodrasz-sminkes

Fodrász, sminkes

Ezen a csodálatos napon ragyognod kell. A szépségen és a kinézeten kívül fontos, hogy tartós is legyen, hiszen az esküvő reggelétől egész másnap hajnalig kell tartson.
fireworks

Egyéb szolgáltatók

Számtalan szolgáltató és lehetőség van még az esküvővel kapcsolatban.
Csoki szökőkút, tűzijáték, ültető kártyák, meghívók, köszönő ajándékok, és sok más egyéb.